❗VÝPREDAJ až do 50%❗Lúčime sa s viacerými produktami a vzormi 👋 Všetky výpredajové kúsky nájdete TU!

Kategórie
 
 
 
 
 

Kolekcia Dobrodružný les

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 17.09.2020     Čítanie na: 2 min.

Novinky na jeseň a zimu s hravými ilustráciami.

Spoznajte príbehy malých obyvateľov lesa v našej novej kolekcii Dobrodružný les.

Potrebujeme príbehy. A ešte viac tie s dobrým koncom. Hravé, vyzývajúce, trošku tajomné, so štipkou vtipu a vždy láskavé. Také, ktoré pohladia dušu. Presne taká je naša kolekcia pre tohtoročnú jeseň a zimu Dobrodružný les, ktorú spolu s nami vytvorila talentovaná ilustrátorka Ekaterina Trukhan. Poďme si ju spoločne pozrieť.

„Mám veľmi rada prechádzky v lese počas jesene. Všetko sa sfarbí, pod listami nájdete hríby, keď ste všímaví spozorujete lesné zvieratká. V pokojnej chladivej atmosfére lesa začne fantázia tvoriť príbeh malej lesnej dedinky s radosťami a starosťami jej obyvateľov. Práve to ma inšpirovalo pri tvorbe dizajnov pre novú kolekciu MOE,“ opisuje Ekaterina Trukhan. „Veľmi sa mi páči estetika MOE, vždy som túžila vidieť moje dizajny na takých roztomilých produktoch,“ dopĺňa. A my máme rovnakú radosť. Ekaterina je u nás známa predovšetkým vďaka viacnásobnej spolupráci s našim obľúbeným vydavateľstvom Egreš, pre ktoré vytvorila niekoľko detských knižných titulov. Jej štýl je osobitý, pripomína vystrihovačky z papiera alebo zemiakové pečiatky. V tomto duchu vznikala aj naša spoločná kolekcia.

V kolekcii nájdete detské podkolienky, detské i dospelácke ponožky, pančuchy aj legíny, capačky a už čoskoro aj jedno prekvapenie. Pod výraznejšie dizajny sme použili tlmené farby – béžovú, bielu, sivú, tmavo modrú a čiernu. Vizuálne výraznejšie produkty dopĺňajú jednofarebné kúsky v úplne nových farbách – tyrkysové a svetlo ružové legíny, ponožky a podkolienky v ružovej, oranžovej a modrej.

Kolekciu Dobrodružný les, ktorú pre nás nafotila Barbora Girmanová nájdete už teraz v našom obchode. Poďelte sa s nami o svoj výber na našom Facebooku alebo Instagrame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia