GoBabyGo: Aby lozenie a detské kroky boli istejšie

❗VÝPREDAJ až do 50%❗Lúčime sa s viacerými produktami a vzormi 👋 Všetky výpredajové kúsky nájdete TU!

Kategórie
 
 
 
 
 

GoBabyGo: Aby lozenie a detské kroky boli istejšie

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 10.04.2020     Čítanie na: 3 min.

Naša prvá jarná novinka: roztomilé legíny, pančuchy a ponožky s protišmykovými plôškami zo silikónu, ktoré sú na oblečení umiestnené tak, aby podporili stabilitu dieťaťa aj na klzkom povrchu. Aký je za nimi príbeh? Z čoho sú vyrobené a komu sú určené? Čítajte v článku.

Na začiatku bol Emil

Čakala tretie dieťa a myslela si, že je na všetko pripravená. Omyl. Prišli zdravotné komplikácie a dieťatko sa na svet pýtalo skôr. Malý Emil veľmi rýchlo dobiehal svojich rovesníkov, no v motorickom vývoji mierne zaostával. Jeho mamina vtedy preštudovala všetky dostupné zdroje, radila sa s lekármi, hľadala pomôcky, až sa rozhodla, že Emilovi pomôže sama. A to bol začiatok príbehu dánskej značky GoBabyGo.

Pre pohodu a sebavedomie

Drobné úspechy dieťa motivujú, aby pokračovalo v činnosti. Dobré motorické zručnosti posilňujú dieťa aj v sociálnej a kognitívnej oblasti. Preto zakladateľka GoBabyGo vytvorila produktový rad oblečenia, kde sú malé protišmykové plôšky umiestnené na chodidlách a kolenách tak, aby podporili deti v lození a chodení aj po klzkých povrchoch, ktoré sa doma bežne nachádzajú. Dieťa, ktoré sa bezpečne pohybuje po priestore a nemusí sa obávať pádu venuje celú svoju energiu objavovaniu sveta. A o to presne ide.

Kvalita na prvom mieste

Všetky výrobky GoBabyGo sú certifikované podľa normy Oeko-Tex Standard 100. Protišmykové pančuchy, legíny a kolenačky sa vyrábajú z mäkkej bavlny s prímesou polyamidu a elastanu. Ponožky, ktoré sme z produktov GoBabyGo pre vás vybrali sú biologicky rozložiteľné z ekologického bambusového vlákna. Výrobky sú vo veľkostiach od 6 mesiacov až po štyri roky. Nemožno nespomenúť typické farebné tóny GoBabyGo – od jemnej staroružovej a mätovej, cez výraznejšiu horčicovú a tmavomodrú až po univerzálnu sivú a čiernu. Umiestnenie silikónových plôšok bez obsahu ftalátov je rozpoznateľné na prvý pohľad. Na kolenách do typického tvaru slnka a na nôžkach striedaním krúžkov a trojuholníkov. Kolekcia GoBabyGo je navrhnutá v Dánsku a vyrobená v Európe. Teraz si ju môžete kúpiť aj priamo u nás

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia