Blog

Jarná zľava 20 % na detské spodné prádlo 🩲Stači zadať v košíku kód JARsMOE 🙂

Kategórie
 
 
 
 
 

Autor: Dáša Uherková     Dátum: 11.11.2022     Čítanie na: 2-3 min.

Vždy nás fascinoval proces, ako niečo vzniká a čo všetko sa za výrobou finálneho produktu skrýva. Je jedno či to bolo sledovanie starkej ako robí kysnutý koláč, či exkurzia v sklárňach, z ktorej si dodnes pamätáme takmer všetko. A toto nám stále ostalo.

Proces ako vnikajú naše MOE ponožky a podkolienky nás fascinoval hneď od začiatku, ale chvíľu trvalo kým sa nám do neho podarilo nahliadnuť trošku hlbšie. A teraz by sme vám ho chceli priblížiť.

Poďte sa s nami pozrieť na výrobné zaujímavosti a nahliadnuť tak do zákulisia ich výroby.

 

Autor: Dáša Uherková     Dátum: 11.05.2022     Čítanie na: 2-3 min.

Premýšľali ste niekedy nad tým, aký výrobný postup sa skrýva za výrobou našich legín alebo pančúch? Jedny legíny alebo pančuchy prejdú rukami približne deviatich ľudí, kým si ich môžete z nášho e-shopu MOE.sk objednať.

Je to zaujímavý a zložitý proces, ktorý si v každom kroku vyžaduje skúsených pracovníkov a my vám ho v tomto článku veľmi radi priblížime.

 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 30.11.2021     Čítanie na: 3-4 min.

Kým nedávno vyskladávala šatníky pre osvietené známe osobnosti, dnes inšpiruje každého, kto má otvorenú myseľ a záleží mu nielen na móde, ale aj planéte. Stylistka Barbora Yurkovic sa o svoje bohaté skúsenosti z oblasti módy, materiálov a kombinovania odevov delí na svojom bloguInstagrame. My sme sa v rozhovore s ňou zamerali práve na šatník našich detí.

 
 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 17.09.2020     Čítanie na: 2 min.

Novinky na jeseň a zimu s hravými ilustráciami.

Spoznajte príbehy malých obyvateľov lesa v našej novej kolekcii Dobrodružný les.

 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 10.04.2020     Čítanie na: 3 min.

Naša prvá jarná novinka: roztomilé legíny, pančuchy a ponožky s protišmykovými plôškami zo silikónu, ktoré sú na oblečení umiestnené tak, aby podporili stabilitu dieťaťa aj na klzkom povrchu. Aký je za nimi príbeh? Z čoho sú vyrobené a komu sú určené? Čítajte v článku.

 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 07.12.2019     Čítanie na: 3 min.

Svoj food blog rozbiehala pred siedmimi rokmi, v čase, keď sa blogerská scéna v našom regióne ešte len rodila. Ľudia sa postupne začínali viac zaujímať o jedlo a potraviny, preplnené oddelenie kuchárskych kníh by ste však v kníhkupectvách hľadali márne. Boom varenia, ochutnávania a predovšetkým fotografovania jedla prišiel v plnej sile až o niekoľko rokov neskôr. Markéta Pavleje na svojom blogu Kitchenette už vtedy vynikala nádhernými fotografiami, originálnymi receptami a srdečným, autentickým prístupom k svojmu publiku. Tieto kvality jej zostali dodnes.

 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 25.06.2019     Čítanie na: 2 min.

Svieža ako letný vánok, šťavnatá ako čerešne. 

Nová MOE kolekcia je na svete! Tešte sa na ponožky, podkolienky, legíny, capačky a prvýkrát aj pančuchy. 

 

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 07.06.2019     Čítanie na: 2 min.

Ako sme začínali, kde sme zakopli a ktoré dvere plánujeme ešte otvoriť? 

Keď sme sa pred rokmi spolu ako kolegyne rozprávali o tom, že by sme rady robili na niečom vlastnom, netušili sme, že nás to zavedie tam, kde sme dnes. Pracovali sme v oblasti finančného controllingu a realizovali sme sa v rôznych projektoch. Práca nás bavila, preto prvou ideou prirodzene bolo zostať v biznise. Do toho prišlo Evkine tehotenstvo a nás si pritiahli iné témy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia