❗VÝPREDAJ až do 50%❗Lúčime sa s viacerými produktami a vzormi 👋 Všetky výpredajové kúsky nájdete TU!

Kategórie
 
 
 
 
 

Kolekcia Farebné leto je tu!

Autor: Miroslava Schneider     Dátum: 25.06.2019     Čítanie na: 2 min.

Svieža ako letný vánok, šťavnatá ako čerešne. 

Nová MOE kolekcia je na svete! Tešte sa na ponožky, podkolienky, legíny, capačky a prvýkrát aj pančuchy. 

Inšpirácia letom

Lastovičky, letný dážď, lány obilia na poli a teplo, ktoré cítite na pokožke i v srdci. Aj vy si tak predstavujete leto? Ešte skok do vody, veľa, veľa smiechu a ústa plné čerstvého ovocia. Deti v tom majú jasno. Život treba cítiť, dýchať, piť, hladiť, vytvárať. Kolekcia Farebné leto je živelná a plná noviniek.

Spolupráca s ilustrátorkou

Jedinečnú podobu novej kolekcii dala mladá česká dizajnérka Klára Plicová. Tvorba ilustrátorky a študentky grafického dizajnu na univerzite v Plzni nás presvedčila tým, že je čitateľná a pracuje s jednoduchými tvarmi, ktoré v MOE často používame. Výsledkom je kompaktná veselá kolekcia pre mladšie aj staršie deti, ktorá poteší oko a zahreje v chladnejšie letné dni.

Dizajn

Každý kúsok z kolekcie má svoj príbeh. Rozvíjame ho okolo nosnej farebnosti, vzoru alebo štruktúry. Hľadáme kombinácie a vzťahy, ktoré sa podporia, alebo naopak kontrastujú do zábavnej pointy. Farebnosti sú sezónne: červená, modrá, žltá, hnedá, vzory majú vtip a hravosť. Názvy jednotlivých výrobkov ako Letný dážď, Čerešne, Západ slnka či Lido odkazujú na jemný letný sentiment.

Produktové novinky

Ponožky a podkolienky už tradične vyrábame v siedmich veľkostiach (EU 15 až 35). V dvoch vzoroch (Klásky a Letný dážď) máme obľúbené bavlnené legíny, v ponuke sú v dvoj-veľkostiach od 68/74 po 116/122.

Premiéru majú v kolekcii pančuchy. Vieme, že detské oblečenie musí zniesť aj náročnejšie používanie, preto sme do kvalitného bavlneného základu pridali elastan a polyamid, a tak sú pančušky odolnejšie voči oderu a ľahko sa prispôsobia tvaru detských nožičiek. Vyrábame ich v Česku a dostupné sú v rozkošnom čerešňovom vzore.

Capačky z letnej edície sú jednoducho láska. Ako vždy sú vyrobené z certifikovanej prírodne farbenej kože bez použitia ťažkých kovov. Aby ladili s ostatnými výrobkami kolekcie, ručne sme ich dozdobili vzorom čerešní a brezy.

Ďalšie novinky? Áno! Pribudli nám roztomilé nálepky pre malých i veľkých a veľká textilná nákupná taška z recyklovaných materiálov. Na víkendový trh, na pláž či prázdniny k babke odteraz už len veľkou s plátenkou od MOE :)

Už dlhšie sme hľadali zmysluplný projekt, ktorý by sme podporili výťažkom z predaja našich produktov. Tri eurá z ceny každej predanej tašky budú odteraz smerovať neziskovej organizácii Deťom s rakovinou. Váš príspevok z nákupu pomôže dievčatkám a slečnám, ktoré sa liečia na detskej onkológii a prichádzajú počas chemoterapie o svoje vlásky. Aj vďaka vašej podpore im bude môcť nezisková organizácia Deťom s rakovinou zabezpečiť kvalitné parochne z pravých vlasov. 

Ako nakupovať?

Celú kolekciu Farebné leto pre nás nafotili Nora a Jakub. Všetky výrobky sú v predaji v našom eshope. V júni nás môžte zastihnúť aj osobne – na letnej verzii detského shop-upu KID, ktorý sa tento raz koná v Trnave v termíne 28. a 29. júna 2019. 

Kolekciu Farebné leto kúpite tu 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia